How to: zakelijke looks rocken zoals Victoria Beckham dat doet

How-to-master-work-wear-like-Victoria-Beckham

De kledingkeuzes die je maakt representeren wie jij bent, soms meer dan je beseft. Op je werk moet je natuurlijk vooral iets uitstralen: professionaliteit. Naast het leveren van goede resultaten, wordt er van je verwacht dat je gepaste outfits draagt. Hoe je er stylish en professioneel uitziet, weet businesswoman Victoria Beckham als geen ander. Niks mis met een beetje spieken bij Victoria om het samenstellen van mooie én comfortabele kantoor-outfits onder de knie te krijgen!

Met een mooie jas kom je overal

Eén van Victoria’s key-items zijn haar jassen, die er altijd spot-on uitzien. Met een mooie stijlvolle jas overtuig je de wereld in een oogwenk dat je een echte goal-getter bent! Het staat zakelijk en classy, precies wat je wilt uitstralen op je werkplek. Voor een winning combinatie maak je het af met een zwarte bloes en een paar mooie hakken eronder.

Zwart staat voor autoriteit

Naast dat zwart een onwijs stijlvolle kleur is, heeft onderzoek uitgewezen dat zwart autoriteit uitstraalt. Victoria is ongetwijfeld bekend met dit effect en rockt all black everything outfits dan ook vol zelfvertrouwen. Als je voor zo’n look gaat, vergeet dan niet de onmisbare Beckham touch: een mooie zonnebril. Dit is dé outfit die je uit je kast trekt, als je eens een extra boost zelfvertrouwen nodig hebt.

Sneakers op kantoor

Heb jij stiekem een hekel aan die (pijnlijke) hoge hakken? Geen probleem: zelfs Victoria ruilt ze liever in voor een paar sneakers! Ze passen dan ook gewoon binnen de kantoor dresscode, zolang je het met gepaste kleding combineert. Je zou zelfs opvallende witte of metallic sneakers kunnen rocken, als je de rest van je outfit rustig houdt.

Metallic sneakers stylen doe je zo>>

Matchy-matchy is terug

Vergeet alles wat je gehoord hebt over dat matching items uit zijn: Beckham is hier om het tegendeel te bewijzen. Zoals je ziet, staat het absoluut flawless! Terwijl Victoria niet terugschrikt van een beetje kleur, kiest ze hier toch voor een vrij neutrale look. Matchy-matchy doet het mega goed, zelfs met meer kleuren in de mix.

Chic en comfortabel

Een andere les die Victoria ons leert: je hebt niet altijd een strak mantelpakje nodig voor een gepaste kantoor-outfit. Met een mooie gebreide trui ga jij lekker comfi aan het werk en zie je er gewoon professioneel uit. Ga voor een stijlvolle trui zoals Victoria en je look zal er hoe dan ook classy uitzien, of je de trui nu combineert met een rok of broek.

Meer Stijl Inspiratie>>


Vertaald vanuit het artikel van Peter Minkoff
Guest writer Peter is a beauty and fashion writer at Bonafide Supernova and Ivania’s Mode magazine, living between UK and Australia. Follow Peter on Twitter!

Assem - 30 op alle sale - 300x250


300 x 250

 

  • Comments

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP