WORKSHOP – Jouw Droomleven in Beeld

Doe mee en neem de eerste stap richting het leven van jouw dromen

 

 

Als je niet weet wat je wilt in het leven, eindig je ergens waar je niet wilt zijn

 


De workshop ‘Jouw droomleven in beeld’ is de kick-off van de reis naar het leven van jouw dromen, en dat houdt in:

 • Ontdekken wat jouw motivatie en kernwaarden zijn in het leven. Dienen jouw kernwaarden je en is je motivatie sterk genoeg, of is het tijd voor verandering?
 • Focus leggen op één van de acht hoofdgebieden in het leven, zodat je gelijk concreet te werk kan gaan aan het eerste onderdeel van het grotere plaatje.
 • Je angsten en beperkende overtuigingen benoemen, ontkrachten en loslaten op een speciale manier onder begeleiding van een Body & Mind Coach.
 • Kennismaken met de wet van aantrekking en de kracht van visualisatie onder begeleiding van een ervaringsdeskundige: hoe helpt deze wet jou en hoe pas je het toe?
 • Je inzichten en droomleven letterlijk in beeld brengen aan de hand van een visionboard.

Dit wil ik!


 

22 april 2018
11.00 – 17.00
Jacob’s Kitchen
Diemen Zuid

 


Wat heb jij hier aan?

Na de workshop heb jij duidelijk in beeld welke oneindige mogelijkheden jij hebt in je leven en zie jij je droomleven tot in details voor je. En daar blijft het niet bij: je weet ook hoe je stapsgewijs dichterbij je doelen en dromen komt.

Daarnaast leer je hoe je angsten en beperkingen omzet in krachten, die jou empoweren en helpen tijdens jouw reis naar het leven dat jij écht graag wilt. Na de workshop heb jij vertrouwen en geloof in je eigen dromen. Met dit alles zet jij, samen met een leuke groep like-minded vrouwen, de eerste stappen naar jouw droomleven.

Ook word je na de workshop uitgenodigd om lid te worden van een besloten groep genaamd de TTribe. Een community, of liever een sisterhood, waarin alle deelnemers van onze offline events samenkomen. In de TTribe vind je na het event blijvende hulp, advies en support bij andere powervrouwen.

Hier wil ik bij zijn!


 

Definieer wat jij écht graag wilt in je leven

Veel vrouwen weten niet precies wat ze willen in het leven. Ken je dat? Niet weten wat je wilt tot in de details, maar wel voelen dat je iets groters wilt, iets anders. Dit is heel herkenbaar voor de host van het event, Sanne van der Ploeg:

‘Jarenlang dartelde ik doelloos in het rond. Ik deed wat er van me werd verwacht: atheneum afmaken omdat ik het kon, suffe bijbaantjes omdat het moest, poging tot studeren omdat iedereen het deed, en dat soort dingen. Ik deed het, maar het was geen match met wat ik van binnen voelde. Ik wilde veel meer, ik wilde anders, ik wilde… Ja, wat wilde ik eigenlijk?!

Daar kwam ik pas écht achter toen ik in aanraking kwam met zelfontwikkeling, hoe suf dat misschien ook klinkt. Het begon bij een Amerikaanse training over geld verdienen, waardoor ik een compleet andere kijk kreeg op het leven. Ik had de beginselen geleerd van een learnable skill: welvaart voor jezelf creëren. Nooit had iets in mijn leven me zo erg geïnteresseerd als deze wetenschap. Ik begon mezelf volledig te verdiepen in persoonlijke groei, in de breedste zin van het woord. Door al deze waardevolle lessen en inzichten was ik er op mijn 21ste al van overtuigd dat alles mogelijk is. Ik begon groot te denken en te dromen, zonder grenzen. Mijn geloof en vertrouwen in mijn dromen groeide waanzinnig snel: op een gegeven moment wist ik zeker dat ik al mijn doelen op een dag zou waarmaken, en dat geloof ik nu nog steeds. Dit voelt zó fantastisch, echt een ongekend gevoel! Het heeft mijn leven volledig veranderd en het is nu mijn missie om wereldwijd de levens van zoveel mogelijk vrouwen ook te verrijken en te veranderen door deze kennis en tools te delen.’

En daarom deze workshop, georganiseerd door TORNADEAUX Magazine, onder begeleiding van Sanne van der Ploeg: om jou te helpen de eerste stappen naar het leven van jouw dromen te zetten!


Concreet wat je kunt verwachten 

Je leert…

 1. Waarom is het belangrijk om te weten wat jij wilt in het leven
 2. Hoe jij jezelf identificeert en waarom dit jou kan tegenwerken
 3. Wat jouw kernwaarden zijn en hoe dat zich (onbewust) uit in je leven
 4. Wat de acht groeivlakken zijn in het leven
 5. Wat jouw motivatie is voor je doelen en dromen
 6. Hoe je angsten en beperkende overtuigingen de baas wordt
 7. De beginselen van de wet van aantrekking

Je gaat…

 1. Steeds actief de theorie toepassen door opdrachten te maken in een werkboek
 2. Een meditatie doen onder begeleiding van een Body & Mind coach
 3. Luisteren naar het verhaal van een ervaringsdeskundige over de wet van aantrekking
 4. Je droomleven letterlijk in beeld brengen door een visionboard te maken
 5. Verassende leuke dingen doen in de Corners of Fun
 6. Andere like-minded vrouwen ontmoeten en je houdt blijvend contact met hen in de TTribe
 7. Een hele leuke, leerzame en empowering dag hebben!

Scoor je ticket nu en bespaar € 20,-!

Early Bird Ticket

 

 

Extra’s

Naast het programma, dat je helemaal bovenaan vindt, zijn er tijdens de lunch als extraatje drie Corners of Fun. Hier zijn allerlei leuke en inspirerende dingen te doen, zoals je hand laten lezen door een handcoach. Verder heb je natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen aan de coaches en experts, en om te netwerken met de andere deelnemers. Want, een workshop doe je natuurlijk niet alleen. Samen met maximaal 25 andere ambitieuze vrouwen wordt het een dag vol nieuwe inzichten, lessen, contacten en vooral heel veel plezier!

Deze workshop is iets voor jou, als…

 • je een leven wilt leiden dat je écht leuk vindt.
 • je weet dat je grootse dingen wilt doen, maar nog niet precies hoe en wat
 • je de creator van je eigen leven wilt zijn
 • je open-minded bent en wilt groeien als persoon
 • je alles uit het leven wilt halen dat er in zit
 • je je niet meer wilt laten leiden door angsten en beperkingen
 • je verandering wilt in je leven, en wel NU
 • je je wilt omringen met like-minded vrouwen

Prijzen

De regular tickets zijn € 92,- inclusief BTW, maar als je er snel bij bent bespaar je € 20,- met een early bird ticket. Wil jij het niet missen? Scoor dan snel je early bird ticket!

De prijs is inclusief:
Workshop
Werkboek
Lunch
Goodiebag
Toegang tot de TTribe

Early Bird Ticket voor € 72,-

Heb jij vragen of wil je nog meer informatie? Mail dan naar: info@tornadeaux.com


OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Volg TORNADEAUX Magazine op Facebook en Instagram


 

TOP