Helemaal, compleet en volledig jezelf zijn, zonder je ervoor te verontschuldigen tegen wie dan ook: dat is wat wij voor je willen. Voor elke vrouw. Wat andere mensen van jou vinden of denken maakt niet uit. Het gaat erom dat jij lekker in je vel zit, alles uit het leven haalt en doet wat je echt leuk vindt! Inspiratie opdoen en voorbeelden lezen werkt aanstekelijk, vandaar de verhalenreeks Unapologetically Me. In deze reeks deelt een enorm stoere vrouw, Pascalle, eens in de twee weken een verhaal uit haar leven. Vooral over hoe zij van buitenbeentje en onzeker meisje ging naar een sterke vrouw die compleet zichzelf is. Zichzelf kaal scheren, dansen op tafels in Griekenland en noem maar op! Hieronder stelt Pascalle zich voor.

Aangenaam

Hoi! Mijn naam is Pascalle (23). Ik ben opgegroeid in Zuid-Limburg samen met mijn lieve ouders, broer en zus. Toen ik veertien was, werd mijn vader ziek, waardoor ik mijn pubertijd heel anders heb beleefd dan veel leeftijdsgenootjes. Ik was graag thuis en bracht veel tijd door met mijn ouders. Niet heel spannend, maar wel enorm waardevol voor mij. Helaas is mijn vader in 2016 overleden aan een hersentumor. Na mijn middelbare school ben ik Multimedia Vormgeven gaan studeren. Daarna heb ik nog een Mode-opleiding gedaan. Ik studeer nu vanuit huis voor allround fashion design.

I love…

Ik schrijf liever op zaterdagavond blogs voor TORNADEAUX dan dat ik naar de club ga. Dat is Pascalle in een notendop, maar gelukkig mag ik jullie nog veel meer vertellen over mijzelf in de aankomende maanden. Ik hou ook ontzettend van zelfexpressie. Denk aan: dansen, schrijven, schilderen en mode. Ik ben verder tijdens mijn journey gaan houden van zelfontwikkeling en spiritualiteit. Deze dingen hebben mij geleerd om te gaan met mijn angststoornis en het verslaan van mijn depressie, waardoor ik nu door het leven ga als compleet mijzelf!

Delen en inspireren

Het allermooiste in de wereld vind ik het helpen en inspireren van andere mensen. Alles wat ik geleerd heb wil ik delen, niks houd ik voor mezelf. Daarom ben ik mega enthousiast over het schrijven voor TORNADEAUX. Ik ga zoveel mogelijk verhalen delen uit mijn leven: hoe ik me voelde, wat ik meemaakte, hoe ik er mee omging, waar ik geluk vind en ga zo maar door. Hopelijk inspireer en motiveer ik jou met mijn stukken, zodat jij over een tijdje ook kunt zeggen: I am unapologetically me!

Volg ons, zodat je niks mist!