Struggles, daar heb je zonder twijfel regelmatig mee te dealen in je leven. Als je ze dan deelt met vriendinnen, blijkt het vaak dat zij precies dezelfde of gelijksoortige struggles hebben. Daarom hebben wij ‘Struggle of the week’ in het leven geroepen. Een reeks van artikelen, waarvan elke week een nieuwe online komt. Een probleem of obstakel uit het leven van een vrouw uit onze sisterhood staat centraal – ook jij kunt dus iets insturen! Het obstakel is iets dat tussen haar en haar ultieme leven instaat. Een team van experts neemt het vraagstuk onder de loep en geeft tips of mogelijke oplossingen. Zo kan elke vrouw die dezelfde struggle ervaart verder, met nieuwe inzichten. Samen staan we sterk, samen groeien we!
 

Struggles uit het echte leven

De vraagstukken die je terugleest in ‘Struggle of the week’ hebben wij intern niet verzonnen. Het zijn ingestuurde vragen van lezeressen. Real-life struggles, dus! Dit doen we, om zo vrouwen echt te kunnen helpen. Ook zijn we ervan overtuigd dat er op deze manier veel herkenbare dingen voorbij komen. Zo helpen we niet één sister, maar heel veel. En dat is precies wat we willen! Ook kun je onder de artikelen uit de reeks in gesprek gaan met vrouwen die hetzelfde ervaren. Wij weten namelijk zeker dat jullie elkaar ook heel goed kunnen helpen. Deel dus vooral jouw ervaringen en tips, als je dealt met iets soortgelijks!

 

Team van experts

Het team van experts bestaat uit een socioloog, een psycholoog en een ervaringsdeskundige coach. Hieronder stellen ze zich even kort voor:

Lana Andringa
Mijn naam is Lana Andringa, en ik ben sinds 2017 afgestudeerd als socioloog bij de Universiteit van Amsterdam. Ik heb mij gespecialiseerd in Gender, Sexuality and Society. Mijn interesse ligt in het oplossen van ongelijkheid – voornamelijk ongelijkheid op het gebied van geslacht en huidskleur. Ik heb mijn Master thesis mogen publiceren in Amerika, waarbij ik de ongelijkheid op de arbeidsmarkt onder verpleegkundigen in Nederland heb onderzocht. Mijn passie in het leven is om mensen te helpen, op wat voor manier dan ook. Door middel van mijn expertise zet ik mij met alle liefde in voor de lezeressen van TORNADEAUX.

 

Edris Gunst
Ik ben Edris, 34 jaar en GZ-psycholoog. In het dagelijks leven werk ik met kinderen, jongeren en jongvolwassenen, waar ik altijd voldaan van thuis kom! Na mijn universitaire papiertje van kinder- en jeugdpsycholoog besloot ik drie jaar geleden om verder te gaan met mijn ambities: een eigen praktijk aan huis! Daarvoor ben ik begonnen aan de tweejarige postmaster opleiding, daardoor mag ik mezelf nu GZ’er noemen. Het waren twee hectische bikkeljaren, die enorm leerzaam waren, ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Om eens goed te ontspannen besloten mijn partner en ik dit jaar drie maanden op reis te gaan in Zuid-Oost Azië, als beloning voor al het harde werken. Van dit avontuur zijn wij inmiddels weer terug in Nederland en nog dagelijks denk ik terug aan deze magische periode van vrijheid. En we kwamen thuis met een souvenir voor altijd: wij zijn in verwachting van ons eerste kindje.

 

Sanne van der Ploeg
Mijn naam is Sanne, en waarschijnlijk ken je mij al! Ik ben namelijk de oprichter van TORNADEAUX. Naast dat ik me bezighoud met dit kick-ass platform, doe ik ook een-op-een coachingsessies. Hierbij help ik vrouwen stappen in de goede richting te zetten als ervaringsdeskundige. In de reeks ‘Struggle of the week’ hoop ik dat ook voor jou te kunnen doen!

 

Insturen

Deal jij zelf op dit moment ook met een bepaalde struggle, dat in de weg staat van het realiseren van jouw ultieme leven? Stuur ons dan vooral je verhaal en struggle! Wie weet kiezen we jouw vraagstuk eruit en laten we het team van experts erop los. Wil je anoniem blijven? Dat kan! Geef het even aan in je mail, wanneer je je struggle instuurt. Doe je dat niet, dan delen we alleen je voornaam. Nooit je achternaam. Alvast MEGA bedankt voor jouw input!
 

Mailen kan naar info@tornadeaux.com met in de onderwerpregel ‘Struggle of the week’.

Volg ons, zodat je niks mist!

Zo blijf je jouw angsten de baas

Soms lijkt alles compleet buiten jouw controle, vooral op momenten waarop je zwart ziet van angst. De ene na de andere bangmakende of beperkende gedachte schiet door je hoofd. Je trekt onbewust alles compleet uit perspectief. En daar sta je dan, met een machteloos...

read more

Spoiler! Angsten blijven voor altijd bij je

Misschien was het lezen van de titel een dikke domper voor je, maar geloof ons, het is oké! Hoewel angsten voor altijd bij je blijven, wil dat niet zeggen dat deze angsten je blijven beperken. Integendeel zelfs! Wanneer jij echt tot het uiterste gaat, zijn je angsten...

read more

Je angsten rationaliseren doe je zo

Als je eenmaal bewust bent van je denkpatronen en de angsten die daaruit voortvloeien, is het tijd voor logisch denkwerk. Waarom? Angsten komen van een niet-rationele plek. Zoals je inmiddels weet, zijn angsten niets meer dan gebakken lucht. Daarom is rationeel er...

read more
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial