TORNADEAUX
[tor·ney·dó]

‘Voor ambitieuze vrouwen met een passie voor succesvol worden’

TORNADEAUX Magazine

TORNADEAUX Magazine is er voor ambitieuze vrouwen met een passie voor succesvol worden. Droom jij je hele leven al over heel veel designer schoenen, rondreizen over de wereld of een tweede huis in een zonovergoten paradijs? Ben jij klaar om jouw wildste dromen waar te maken en wil je er fabulous uitzien terwijl je dat doet? Dan ben jij als goalgetter aan het juiste adres: beschouw ons als je gids door het leven!

Ons doel

Ons doel? Jouw helpen je dromen en goals te ontdekken, definiëren, en na te jagen. Wij zorgen voor ladingen inspiratie en motivatie, handige tips en trucs en hands-on tools en challenges: zodat jij stapsgewijs dichterbij jouw droomleven komt.

Life, carrière en meer… 

Naast inspirerende succesverhalen, een overdosis aan lifehacks en de ultieme gids tot succes, voorzien we je ook van een nodige lading fashion en beauty. Elke vrouw onderweg naar de top wil er immers goed uitzien, toch?!

Stijl boven fashion

FYI: wij geloven niet in trends en regels binnen de modewereld, maar in stijl. Wat hot of not is, is aan jou om te bepalen. Inspiratie opdoen is natuurlijk wel altijd fijn, dus voor stijl inspiratie zorgen we met alle liefde. Maar verder: you do you, girlfriend!

Leren, groeien en connecten in de TTribe

Ben jij een all-in kind of woman? Word dan lid van onze online community, de TTribe. Een community vol like-minded vrouwen die dagelijks samen leren, groeien en connecten. Sneller je doelen bereiken en je netwerk vergroten: een waardevolle toevoeging aan je leven als ambitieuze vrouw!

meer over de TTribe

 

TORNADEAUX Magazine is een initiatief van Sanne van der Ploeg


OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Volg TORNADEAUX Magazine op Facebook en Instagram


 

TOP