TORNADEAUX
[tor·ney·dó]

‘Voor jonge, ambitieuze vrouwen met een passie voor succesvol worden’

TORNADEAUX Magazine

TORNADEAUX Magazine is er voor jonge, ambitieuze vrouwen met een passie voor succesvol worden. Droom jij je hele leven al over heel veel designer schoenen, rondreizen over de wereld of een tweede huis in een zonovergoten paradijs? Ben jij ready om deze dromen waar te maken en wil je er fabulous uitzien terwijl je dat doet? Dan ben jij als girlboss aan het juiste adres: beschouw ons als je gids door het leven!

Ons doel

Ons doel? Jouw helpen je dromen en goals te ontdekken en te definiëren, om vervolgens jouw ambitieuze leven efficiënter én leuker te maken! Elke week staat er een frisse lading lifehacks, inspiratie en motivatie voor je klaar: zodat jij stapsgewijs per lifehack dichterbij een gepassioneerd, creatief en succesvol leven & carrière komt.

Life, carrière en meer… 

Naast inspirerende succesverhalen, een overdosis aan lifehacks en de ultieme gids tot succes, voorzien we je ook van een nodige lading fashion en beauty. Elke vrouw onderweg naar de top wil er immers goed uitzien, right?

Stijl boven fashion

Just so you know: wij geloven niet in trends en regels binnen de modewereld, maar in stijl. Wat hot of not is, is aan jou om te bepalen. Inspiratie opdoen is natuurlijk wel altijd fijn, dus voor stijl inspiratie zorgen we dan ook met alle liefde. Maar verder: you do you, girlfriend!

TORNADEAUX Magazine is een initiatief van Sanne van der Ploeg


OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Volg TORNADEAUX Magazine op Facebook en Instagram


 

TOP