Sanne de Jager is een echte wereldvrouw. Ze heeft overal en nergens gewerkt en gewoond: van plekken zoals Libanon tot Oeganda en Ethiopie. Van kinds af aan riep ze al dat ze op haar achttiende gelijk zou vertrekken naar Parijs. En dat deed ze ook. Door al haar reizen en verschillende woonplekken kent ze mensen over de hele wereld. In de reeks ‘over de grens’ gaat Sanne in gesprek met vrouwen die werken en wonen op andere plekken in de wereld. Gesprekken over ambities, dromen, angsten en andere interessante topics. Hieronder stelt Sanne zichzelf voor.

Aangenaam

Hoi! Mijn naam is Sanne de Jager (27). Ik doe verschillende dingen, met enorm veel passie: fotografie, content creatie en lifestyle coaching. Op dit moment doe ik dat in Port-au-Prince, Haïti. Geen voor de hand liggende plek, maar toch de basis van mij, mijn man en mijn hondje Kiwi. We zijn hier beland door het werk van mijn man. Ik kan overal ter wereld werken, dus ik ging met alle liefde ook dit avontuur aan.

De wereld is mijn speeltuin

In een wereld waar online media domineren, is er de ultieme kans om te reizen, ontdekken en te wonen en werken waar je wilt. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen! Vroeger zei ik altijd al: ‘Als ik 18 ben, dan verhuis ik naar Parijs.’ En dat heb ik ook gedaan. Daarna had ik de smaak te pakken en ben ik naar tientallen andere plekken gegaan. In elk nieuw land is het weer een uitdaging om een klik te vinden met de lokale cultuur en je thuis te voelen in je nieuwe huis. Voor ‘Over de Grens’ interview ik vrouwen die een leven hebben opgebouwd in het buitenland over hun successen, struggles, avonturen en meer! 

Mijn journey

Ik ben ooit begonnen met documentaire films maken in 2005. Dat heb ik een tijdje gedaan, en sinds 2016 fotografeer ik fulltime. Daar kwamen gaandeweg steeds meer leuke dingen bij, door ervaringen die ik opdeed. Zo coach ik nu bijvoorbeeld mensen op gebied van lifestyle. Een hele uitdaging, omdat elk land een andere cultuur heeft. Toch vind ik het fantastisch! Het meest trots ben ik op dat ik al jaren succesvol ben in wat ik doe, ongeacht waar ik ben. Waar ik nu naartoe werk is een eigen fotostudio met een beautysalon, ergens op een boerderij. Een plek waar ik en mijn klanten helemaal tot rust kunnen komen. Daarnaast wil ik ook heel graag een paar jaar wonen en werken in Zuid-Afrika.

Vijf feiten over mij:

  1. Ik lees graag. Nu op mijn nachtkastje: Being a dog van Alexandra Horowitz en How to stop feeling like sh*t van Andrea Owen.
  2. Ik wil heel graag nog eens koffie drinken met Ellen Degenerous.
  3. Het land dat bovenaan mijn bucketlist staat is IJsland.
  4. Mijn slechtste gewoonte is te weinig slapen, oeps!
  5. Mijn struggle is mijn angst om te falen en te perfectionistisch zijn. Het is daarom extra tof dat ik mag bijdragen aan een platform dat vrouwen helpt dit soort dingen te overwinnen!

 

Volg Sanne op Instagram om haar eigen avonturen te volgen!

Persoonlijke account: www.instagram.com/sannesobeau
Business account: www.instagram.com/sobeauproductions

Volg ons, zodat je niks mist!

Zo blijf je jouw angsten de baas

Soms lijkt alles compleet buiten jouw controle, vooral op momenten waarop je zwart ziet van angst. De ene na de andere bangmakende of beperkende gedachte schiet door je hoofd. Je trekt onbewust alles compleet uit perspectief. En daar sta je dan, met een machteloos...

read more
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial