O’right Recoffee Shampoo: boom uit een shampoofles

O'right---tree-in-a-bottle---Koffie-shampoo

O’right is al jaren één van de meest bewuste bedrijven in de beautywereld. En dat blijkt! Ze maakten een shampoo van gerecyclede koffie én zorgden ervoor dat er uiteindelijk een boom (!) uit de shampoofles groeit. Dus… Koffie verslaafd en altijd al een tropische badkamer gewild? Dan is O’right Recoffee Shampoo de droom!

Koffieverslaafde wereld

Grote kans dat jij elke dag een kop koffie drinkt, en daarin ben je niet alleen. Wereldwijd worden er elke dag 400 miljard (!) koppen koffie gedronken. Dat betekent dus ook dat er dagelijks een hele berg koffiedik overblijft: in al dat koffiedik zag O’right potentie.

Koffie als verzorgingsproduct

De olie dat in koffiedik zit, blijkt een ongelooflijk goed effect te hebben op haar. Het bevat UV-filters, die je haar bescherming bieden tegen de zon en de hitte van bijvoorbeeld je stijltang. Daarnaast heeft de olie een sterk anti-aging eigenschap en zorgt het voor een beter behoud van kleurpigmenten. Minder haaruitval en langer mooi gekleurde lokken. Winning!


Pssst… Mooi haar én lange verleidelijke wimpers?

Fleeky wimpers


Een boom uit de koffiefles

De shampoofles is gemaakt van overgebleven vezels uit het koffiedik. De fles is door de natuurlijke grondstof composteerbaar. O’right heeft ook hier supertof op ingespeeld: onderin de shampoofles zit een cupje met zaadjes. Als je de fles na gebruik in je tuin plant, groeit er een boom uit!

Beperkt houdbare fles

Let wel op: door de natuurlijke grondstoffen, is de fles maar beperkt houdbaar. Binnen zes maanden zou je ‘m moeten planten in je tuin, tenzij je een soort jungle in je badkamer wil. Lekker tropisch!

 


OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Volg TORNADEAUX Magazine op Facebook en Instagram


 

  • Comments

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP