Koreaans vliesmasker: relaxen zonder geklieder

vliesmasker-masker-vel-mask-sheet---koreaans-masker---coosshop

Af en toe een gezichtsmasker is niet alleen superfijn voor je huid, maar ook voor jezelf: een ultiem relaxmoment. Toch is het aanbrengen van zo’n masker niet altijd even relaxed. Klodders die per ongeluk in je haar komen, of net wat te dicht bij je ogen… Moeilijk smeerbare maskers, of varianten die al droog zijn voordat jij klaar bent met smeren… ZUCHT! Gelukkig biedt het Koreaanse merk Skinfood de perfecte oplossing: een vliesmasker.

Vliesmasker

Een vliesmasker is een heel dun vel van papierachtig materiaal in de vorm van een gezicht: er zitten dus gaten in op de plek van je ogen, neus en mond. Het vel zit in een verpakking met voedende vloeistof, waardoor het vochtig is en blijft. Kort gezegd is het een natte mal voor op je gezicht. 

Aanbrengen

Het aanbrengen van zo’n masker is supersimpel. Je haalt het vel uit de verpakking, je vouwt het helemaal open en plaatst het op je gezicht (met de gaten op de juiste plek natuurlijk). Druk het vel zachtjes aan, zodat het masker goed zijn werk kan doen. De resterende vloeistof breng je aan op andere lichaamsdelen, zoals je hals of armen. En dan: chillen!

Het resultaat

Koreaanse vliesmaskers zijn onwijs hydraterend: je huid voelt na het masker lekker zacht, schoon en fris aan. Een écht relaxmoment, zonder frustraties bij het aanbrengen. Enne… Je hoeft er niet eens voor naar Korea! Ze zijn gewoon in Nederland verkrijgbaar, bij Coos Shop.

Pssst… Niet alleen met maskers zijn Koreanen innovatief, maar ook met veel andere skincare producten en cosmetica. Koreaanse producten worden daarom steeds populairder in Europa: zeker de moeite waard om in de gaten te houden dus!

 


OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Volg TORNADEAUX Magazine op Facebook en Instagram


Mede mogelijk gemaakt door Coos Shop

  • Comments

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP