Ik sta op het punt mijn allereerste stuk te schrijven voor de reeks ‘Journey van…’ en opeens schiet er een nummer door m’n hoofd: ‘I am brave, I am bruised, I am who I am meant to be: this is me!’ Heel passend, want dat is precies waar ik over ga schrijven de aankomende tijd. Mijn moedige stappen en vervelende tegenslagen onderweg naar mijn ultieme leven. Natuurlijk ook andere dingen, waarmee ik jou hoop te inspireren, te motiveren of te helpen. Hieronder lees je het verloop van mijn leven tot nu toe. Of nouja, de hele korte versie daarvan.

Jeugd

Ik groeide op in Appelscha, Friesland. Daar woonde ik in een liefdevol gezin, met mijn zusje, broer en ouders. Op jonge leeftijd vond ik het daar fantastisch. Altijd lekker buiten spelen, in alle rust. Maar naarmate ik ouder werd, bekroop het gevoel van mij niet thuis voelen me steeds meer. Iedereen daar leefde vergelijkbare levens: een vaste baan, een keer per jaar op vakantie, basic kleding en het vooral lekker op safe spelen. Prima! Maar niks voor mij. Ik voelde mij anders: een andere stijl, de drang om de wereld te ontdekken en vooral ook om een vrij en spannend leven te leven.

Australië

De allereerste stap in die richting was mijn avontuur in Australië. Op mijn achttiende verhuisde ik naar Sydney, om daar te wonen en werken, als au pair. Wat was dat spannend! Met trillende benen stapte ik, een onzeker en zenuwachtig meisje, op het vliegtuig. Ik was totaal nog niet klaar voor het onbekende aan de andere kant van de wereld. Toch ging ik ervoor. Beste beslissing ooit! Ik heb daar zoveel geleerd, vooral over mezelf. Ik was daar compleet op mezelf aangewezen en veel tijd bracht ik door met mezelf. Terug in Nederland was ik een totaal ander mens: een jonge vrouw met een beter idee wat ze wilde, wie ze was en wat ze leuk vond.

Keerpunt 

Ondanks dat ik met stappen vooruit was gegaan na mijn reis, had ik nog veel struggles. Met name mijn grootste angst dwarsboomde me: de angst voor rood worden. Hoewel ik mezelf had leren kennen, kon ik het nog moeilijk tonen aan de buitenwereld. Elke keer als ik dat deed, werd ik namelijk KNALrood. Verschrikkelijk vond ik dat! Het weerhield me van mezelf zijn, op vlak van wat ik zei, wat ik droeg en met wie ik omging. Tot het keerpunt in mijn leven: het driedaagse event Millionaire Mind Intensive in oktober 2017. Hier kwam ik in aanraking met zelfontwikkeling. Het raakte me tot in alle cellen van mijn lichaam. Dit was mijn passie. Erna deed ik bijna niks anders meer dan meer erover lezen, kijken en luisteren.

Mijn leven nu

Door de verdieping die ik opzocht veranderde mijn leven al snel, op alle vlakken. Dat zagen mensen om mij heen ook. Steeds vaker kreeg ik de vraag wat ik toch deed en of ik haar kon helpen. Zo kwam het idee voor het nieuwe concept van TORNADEAUX: een platform voor vrouwelijke rebels, volledig gericht op persoonlijke groei. Naast TORNADEAUX begon ik met mensen 1-op-1 te coachen, en dat doe ik nu nog steeds. Verder doe ik dagelijks wat ik leuk vind. En dat is: werken aan mijn business, boek lezen, de natuur in, koffietjes drinken buiten de deur, nieuwe like-minded mensen ontmoeten, schrijven, mediteren, dansen, nieuwe plekken ontdekken, en nog veel meer! Ik ga zoveel mogelijk met je delen in de aankomende posts.

XOXO,

Sanne

PS. Mij beter leren kennen? Volg mijn Instagram stories, waarop ik dagelijks mijn leven ‘vlog’! 

Volg ons, zodat je niks mist!

Zo blijf je jouw angsten de baas

Soms lijkt alles compleet buiten jouw controle, vooral op momenten waarop je zwart ziet van angst. De ene na de andere bangmakende of beperkende gedachte schiet door je hoofd. Je trekt onbewust alles compleet uit perspectief. En daar sta je dan, met een machteloos...

read more

Spoiler! Angsten blijven voor altijd bij je

Misschien was het lezen van de titel een dikke domper voor je, maar geloof ons, het is oké! Hoewel angsten voor altijd bij je blijven, wil dat niet zeggen dat deze angsten je blijven beperken. Integendeel zelfs! Wanneer jij echt tot het uiterste gaat, zijn je angsten...

read more

Je angsten rationaliseren doe je zo

Als je eenmaal bewust bent van je denkpatronen en de angsten die daaruit voortvloeien, is het tijd voor logisch denkwerk. Waarom? Angsten komen van een niet-rationele plek. Zoals je inmiddels weet, zijn angsten niets meer dan gebakken lucht. Daarom is rationeel er...

read more
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial