Ben jij soms ook zo benieuwd hoe andere vrouwen zijn gekomen waar ze nu zijn? Of hoe ze dealen met bepaalde struggles in het leven? Wij wel! Daarom introduceren we deze te gekke reeks: ‘Journey van…’ We beginnen met drie vrouwen, die allemaal interessante dingen te vertellen hebben. Ongeveer eens in de maand delen ze weer een verhaal. Een soort kijkje in hun leven, van vroeger of het heden. Het zijn hele oprechte en open stukken, from one girl to another. Belangrijk is namelijk dat jij je erin kunt herkennen op bepaalde vlakken, zodat je er inzichten uithaalt waar je wat aan hebt in je eigen leven. Hieronder lees je alvast een kort stukje over de powervrouwen.

Beau Gunst

Beau (30) heeft in haar leven al allerlei verschillende dingen gedaan en meegemaakt. Van korporaal Gunst in het leger, naar communicatiespecialist en stemactrice. Maar niet alleen op carrière vlak beleefde ze veel avonturen, ook in haar persoonlijke leven. Niet alle avonturen waren allemaal even leuk, met als diepste dal haar burn-out. Kort geleden heeft ze ontdekt dat ze haar hele leven leefde gebaseerd op angst. Nu zet ze grote stappen om zichzelf ervan te bevrijden. Haar journey wordt steeds spiritueler, vrijer en vooral leuker!


Yasmin Wilnis

Yasmin (22) werkt als Chief Innovation Officer van een video-techbedrijf en is daarnaast nog bezig met een aantal verschillende projecten. Als er iemand open-minded is, is het Yasmin wel. Het allerleukst vindt ze nieuwe skills opdoen en ver uit haar comfortzone stappen. Het leven brengt zoveel vette mogelijkheden met zich mee, die grijpt Yasmin altijd met beide handen aan. Ze wil jou inspireren om dat ook te doen, door haar verhalen te delen.

Sanne van der Ploeg

Sanne (22) is de oprichter van TORNADEAUX. Op jonge leeftijd voelde ze al dat ze grote dingen ging doen. Wat precies, dat was nog een groot vraagteken. En hoe ze dat ging bereiken, was al helemaal onduidelijk. Ze was namelijk ontzettend onzeker, doordat ze heel snel rood werd. Daardoor ontwikkelde ze angst voor veel dingen. Op een gegeven moment durfde ze amper te praten met vreemden, spreken voor een groep of in de klas was een hel en als een jongen op haar afstapte zakte ze het liefst tien meter door de grond. Maar, vanaf oktober 2017 werd alles anders. Dat ultieme leven komt nu steeds dichterbij!

Volg ons, zodat je niks mist!