Hoi! Ik ben Beau. De komende periode neem ik je mee tijdens mijn journey called life. Ik deel alle ups, maar ook de downs die bij het leven horen. Waarom? Ik hoop dat jij er wat aan hebt in jouw leven. Wanneer ik bijvoorbeeld deel hoe ik omga met een tegenslag, komt het misschien wel precies op het juiste moment om jou op ideeën te brengen in een soortgelijke situatie. Of als ik deel hoe ik mijn successen vier, kan dat zomaar de reden zijn dat jij ook even stilstaat bij iets dat je hebt bereikt. Daarnaast is het leven zo mooi, te mooi om alles voor mezelf te houden. Sharing is caring!

Zeeuws meisje

Mijn naam is dus Beau. Ik ben dertig jaar en ik woon in Den Haag. Mijn leven is tot nu toe heel afwisselend geweest. Ergens in een mosseldorpje in Zeeuws-Vlaanderen ben ik geboren en opgegroeid. Als klein meisje hield ik er ontzettend van om anderen te vermaken. Ik was de clown in huis. Alles wat met entertainen te maken had, daar lag mijn hart: zingen, dansen en toneelspelen. Op school deed ik aan elke bonte avond mee en verzorgde ik de choreografie. Geweldig vond ik het! En nog altijd geniet ik volop van die dingen.

Mama uit de kast

Mijn leven sloeg om toen mijn ouders gingen scheiden. Dit kwam als een klap in mijn gezicht. En het was niet zomaar een scheiding. Nee, alsof het nog niet erg genoeg was, bleek mijn moeder ook nog eens lesbisch te zijn. Ze had haar hart verloren aan een vrouw. Ik vond het verschrikkelijk en was compleet in paniek. Waar gaat papa naartoe? Wat gaan mensen in het dorp zeggen? Nu heb ik haar natuurlijk volledig geaccepteerd zoals ze is.

Roddels

Maar destijds voelde ik alleen maar angst. Ik kom uit een klein dorpje, waar iedereen elkaar kent. Je kunt je voorstellen dat de lesbische relatie van mijn moeder hét gespreksonderwerp was. Sommige vriendinnetjes mochten niet eens meer met me spelen. Steeds meer voelde ik me buitengesloten. Ook werd ik ontzettend angstig in sociale situaties door alles wat er speelde. Mijn zelfvertrouwen daalde dramatisch. Ik miste bevestiging en geborgenheid. 

Rebels

In het tweede jaar van de middelbare school verhuisden we naar een ander dorp. Verschrikkelijk vond ik het! De angst nam toe. Zo erg, dat ik niet meer deed wat ik leuk vond, zoals de bonte avonden. Door de jaren heen had ik steeds meer het gevoel gekregen niet goed genoeg te zijn. Een heel onzeker meisje was het resultaat daarvan. Maar no way dat ik dat liet zien! Ik verbloemde het door juist heel stoer te doen. Een rebels kind, dat super brutaal en opstandig was. Een rotkind, zou ik zeggen. Toen was alles gewoon zoals het was, maar nu snap ik ook waarom het zo was. Alles komt neer op angst.

Angst voor keuzes

Aan het einde van de middelbare school moest ik een keuze maken: what’s next? Ik had mega last van keuzestress. Ik wilde nog helemaal niet kiezen wat ik de rest van m’n leven zou gaan doen. Het benauwde me enorm! Om een echte keuze maken te vermijden, deed ik wat een vriendin mij aanraadde. Een traject starten, waarmee ik het leger in kon. Ik meldde me meteen aan voor de informatiedag, want dat leek me wel wat! Voordat ik het wist was ik militair.

Niet mijn roeping

Zeven jaar lang werkte ik als militair bij Defensie. Korporaal Gunst. Kun je het je voorstellen? Het was een toffe tijd, maar het was niet mijn roeping. Dat voelde ik aan alles. Na een weloverwogen besluit ging ik van militair naar Communicatie student. Vier jaar later had ik mijn diploma in the pocket. Ik kreeg gelijk een baan aangeboden, en die nam ik aan. Vanaf toen ging alles in een stroomversnelling, bergafwaarts. Ik kwam erachter dat ik chronisch gestrest was, ik had paniekaanvallen, ik kon nergens meer van genieten en wist niet meer wat ik moest. Jup, een burn-out…

Het TTeam

In februari 2018 heb ik Sanne, de oprichtster van TORNADEAUX, leren kennen. In haar heb ik een like-minded vrouw gevonden. Ze begrijpt me, steunt me en helpt me. Zij was net zoals ik bezig met zelfontwikkeling en sindsdien is mijn leven compleet veranderd. Ik zie weer welke kansen en mogelijkheden er voor me liggen en ik grijp ze aan met beide handen. Ik geloof weer in mezelf en al mijn dromen! Nu regisseer ik video’s, geef ik advies op gebied van communicatie, schrijf ik artikelen en hoor je mijn stem in de brandvideo. Het entertainen ben ik dus nog niet verleerd. Integendeel zelfs: ik heb het herontdekt, en dit is nog maar het begin!

 

Life kicks ass,
so do I
a
nd so do you!

X,

Beau  

Volg ons, zodat je niks mist!

Zo blijf je jouw angsten de baas

Soms lijkt alles compleet buiten jouw controle, vooral op momenten waarop je zwart ziet van angst. De ene na de andere bangmakende of beperkende gedachte schiet door je hoofd. Je trekt onbewust alles compleet uit perspectief. En daar sta je dan, met een machteloos...

read more

Spoiler! Angsten blijven voor altijd bij je

Misschien was het lezen van de titel een dikke domper voor je, maar geloof ons, het is oké! Hoewel angsten voor altijd bij je blijven, wil dat niet zeggen dat deze angsten je blijven beperken. Integendeel zelfs! Wanneer jij echt tot het uiterste gaat, zijn je angsten...

read more

Je angsten rationaliseren doe je zo

Als je eenmaal bewust bent van je denkpatronen en de angsten die daaruit voortvloeien, is het tijd voor logisch denkwerk. Waarom? Angsten komen van een niet-rationele plek. Zoals je inmiddels weet, zijn angsten niets meer dan gebakken lucht. Daarom is rationeel er...

read more
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial