Sinds oktober 2018 is TORNADEAUX weer online, met een compleet nieuw concept. Back and better, kun je wel zeggen! Met ons platform willen we jou bewuster maken van jezelf: van je dromen, je gedachten, je blokkades, je angsten, je passies en noem maar op. Want pas als je bewust bent van wat er mogelijk is in jouw inner world, ga je de oneindige kansen in de wereld zien en grijpen. En dat is wat we voor jou willen! Een ultiem leven, vol vrijheid en geluk. Ons platform is daarin jouw guide. We behandelen elke drie maanden een ander onderwerp. Hier lees je waarom en wat het allereerste onderwerp is.

Hoofdonderwerpen

Een ultiem leven creëren voor jezelf, dat gaat stap voor stap. Op ons platform gaan we elke drie maanden samen de diepte in, steeds omtrent een ander onderwerp. Elk onderwerp is een stapje in de richting van jouw ultieme leven. We kozen voor drie maanden, omdat we jou de tijd gunnen om echt een stap te kunnen maken. Dat overhaasten is geen slim idee. Als jij meer tijd nodig hebt dan drie maanden, kan dat natuurlijk. Alle content blijft gewoon online. Je doet en leest dus lekker alles op je eigen tempo. Je hebt het natuurlijk al zien staan in de titel, maar mocht je het je afvragen, het allereerste hoofdtopic is FearLess!

FearLess leven

Dat is FearLess met hoofdletter F en hoofdletter L. Zo krijgt het woord namelijk een dubbele betekenis. Enerzijds minder bang zijn en anderzijds compleet onbevreesd zijn. Hier hebben we bewust voor gekozen. Angsten blijf je namelijk altijd hebben. Helemaal fearless leven is niet menselijk. Ons doel is om te zorgen dat jij ontdekt wat jouw meest beperkende angsten zijn, waar die angsten vandaan komen, hoe je je angsten kunt relativeren en hoe jij – in plaats van jouw angsten – de leiding neemt over je leven. Of te wel: Fear Less, do more!

Klaar voor de start?

Ben jij klaar om jezelf te bevrijden van angsten en meer te leven vanuit wie je écht bent en wat je écht wilt? Zorg dan dat je ons blijft volgen voor waardevolle content dat jou gaat helpen. Volg ons op Instagram, Facebook en YouTube om niks te missen. Enne.. We horen heel graag HOE excited je bent! Laat je het ons weten in de comments?

Psssst! Als je niet kunt wachten om de eerste stap te nemen, download dan de test die wij voor je hebben gemaakt, waarmee je er achter komt wat jouw grootste angst is die jou weerhoud van jouw doelen en dromen.

 

Volg ons, zodat je niks mist!

Zo blijf je jouw angsten de baas

Soms lijkt alles compleet buiten jouw controle, vooral op momenten waarop je zwart ziet van angst. De ene na de andere bangmakende of beperkende gedachte schiet door je hoofd. Je trekt onbewust alles compleet uit perspectief. En daar sta je dan, met een machteloos...

read more

Spoiler! Angsten blijven voor altijd bij je

Misschien was het lezen van de titel een dikke domper voor je, maar geloof ons, het is oké! Hoewel angsten voor altijd bij je blijven, wil dat niet zeggen dat deze angsten je blijven beperken. Integendeel zelfs! Wanneer jij echt tot het uiterste gaat, zijn je angsten...

read more

Je angsten rationaliseren doe je zo

Als je eenmaal bewust bent van je denkpatronen en de angsten die daaruit voortvloeien, is het tijd voor logisch denkwerk. Waarom? Angsten komen van een niet-rationele plek. Zoals je inmiddels weet, zijn angsten niets meer dan gebakken lucht. Daarom is rationeel er...

read more
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial