Fashion Editorial | Expanding Universe van Ende Collective

Ende-Collective-X-TORNADEAUX-Magazine---Expanding-Universe-fashion-editorial

Mensen zijn gefascineerd door grote dingen: hoe krijg je ze zover dat ze stoppen om te kijken, als je iets kleins creëert? Die vraag inspireerde Krista Gambrel, de oprichter en artiest van Ende Collective, tot het creëren Expanding Universe. De naam van een compleet originele ring, een masterpiece. Wij hadden de eer om een fantastische fashion editorial te creëren rondom dit unieke sieraad. Met trots presenteren we het eindresultaat van onze samenwerking, Ende Collective X TORNADEAUX Magazine.

MEER OVER ENDE COLLECTIVE

Ende Collective X TORNADEAUX Magazine fashion editorial - Endless Desert

Ende Collective X TORNADEAUX Magazine fashion editorial - Endless Desert

Expanding Universe

Voordat ze het design van de Expanding Universe ring bedacht, stelde Krista zichzelf de volgende vraag: ‘kan ik iets creëren dat ik nog nooit eerder heb gezien?’ Na het lezen van Aesthetics and subjectivity from Kant to Nietzche in het vliegtuig, kreeg ze opeens ideeën. Ze visualiseerde vormen, structuren en concepten, haalde daaruit zes combinaties van dingen en tekende ze op de achterkant van haar boek.

Tussen de zes tekeningen, zat één compleet origineel design: the Expanding Universe. Krista haar missie was geslaagd, dolblij dat ze was! ‘De ring faalt nooit om mensen te laten stoppen om even te kijken als ik het draag. En het maakt me nog steeds zo blij als ze dan zeggen dat ze nog nooit eerder zoiets hebben gezien.’

Shop jouw Expanding Universe ring

Het concept en de styling

Een compleet origineel sieraad verdient een indrukwekkende fashion editorial om het aan de wereld te laten zien. Ende Collective had het volle vertrouwen dat wij een tof concept zouden bedenken en uitvoeren. Sanne bedacht het concept en de styling. ‘Er waren een paar karakteristieken van de Expanding Universe ring die mijn aandacht trokken: de oneindigheid en hoe ongebruikelijk en opvallend het design is. Ik wilde deze aspecten reflecteren in de editorial.’

Een woestijn is oneindig, tenminste: zo lijkt het. Een perfecte match bij de Expanding Universe ring dus. Sanne creëerde een opvallende look met een superflared broek, en een bijzondere haarstijl om het af te maken.

MEER STIJL INSPIRATIE

 
Ende Collective X TORNADEAUX Magazine fashion editorial - Endless Desert

Ende Collective X TORNADEAUX Magazine fashion editorial - Endless Desert

Fotografie | Chee Hing Poh
Styling, make-up & haar | Sanne van der Ploeg
Model | Sanne van der Ploeg
Ring | Ende Collective
Broek | Zara
T-shirt | H&M
Sandalen | Dotti
Sjaal & oorbellen | Vintage

Ende Collective X TORNADEAUX Magazine fashion editorial - Endless Desert

 

Leer meer Must-Know merken kennen!

Alle must-know merken


OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Volg TORNADEAUX Magazine op Facebook en Instagram


Deze post is mede mogelijk gemaakt door Ende Collective

  • Comments

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP