DIY honing lipscrub tegen droge lippen

DIY-lipscrub-honing-tegen-droge-lippen

Losse velletjes, scheuren en schraalheid: de ultieme winterlippen. Een bekend verschijnsel, wanneer het weer veranderd en de kou om de hoek komt kijken. De strijd aangaan door eeuwig te smeren met lipbalsems is met deze beauty tip verleden tijd. Het is misschien wel dé lifehack van het jaar, deze DIY honing lipscrub. Het maakt je lippen mooi glad en superzacht. Oja, en grote kans dat je alle ingrediënten gewoon al in huis hebt!

De ingrediënten

Voor veel DIY’s heb je ingrediënten nodig waar je nog nooit van hebt gehoord, laat staan dat je weet waar je ze moet kopen. Deze keer niet! Komt ‘ie:
– Olijfolie
– Suiker
– Honing
Om de lipscrub te maken, heb je verder een schaaltje en een eetlepel nodig.

De bereiding

Een eetlepel honing is waar je mee begint. Voeg daar een scheutje olijfolie bij en roer het geheel totdat het goed gemengd is. Voeg er als laatst een eetlepel suiker bij. Nog even mengen, en voilà: een zelfgemaakte lipscrub! Je kan de substantie in het schaaltje laten zitten en vanuit daar gebruiken. Als je een tube of een potje hebt, kan je het overschenken, voor makkelijker gebruik.

Het gebruik

Masseer de lipscrub zachtjes in op je lippen. Laat het twee minuutjes intrekken, voor optimaal resultaat. Spoel het daarna van je lippen met warm water en dep het droog. Na gebruik zijn alle losse velletjes weg en zijn je lippen superzacht. Hoe vaak je de scrub doet, is aan jou.

Honing is goed voor je lippen, maar ook voor je huid van binnenuit!

Gezond eten voor een stralende huidOP DE HOOGTE BLIJVEN?
Volg TORNADEAUX Magazine op Facebook en Instagram


 

  • Comments

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP