De TTribe is een extensie van TORNADEAUX Magazine in de vorm van een community. Een community voor jonge, ambitieuze vrouwen over de hele wereld die één ding gemeen hebben: een passie voor succesvol worden. De voertaal binnen de groep is Engels, zodat het toegankelijk is voor iedereen. Ben jij klaar om dagelijks aan je dromen en goals te werken, samen met andere like-minded vrouwen? 

JOIN DE TTRIBE


Missie van de TTribe

De missie van de TTribe is om jou te helpen te ontdekken, definiëren en het behalen van jouw dromen en doelen op een hoger niveau. In de community delen we waardevolle levenslessen die wij hebben geleerd van verschillende life coaches en multimiljonairs. Met die informatie bieden we jou handvaten om jezelf omhoog te werken stap voor stap, om zo jouw full potential te bereiken op persoonlijk en financieel niveau. Ook ontmoet je allemaal like-minded vrouwen in de community.

Iets voor jou?

De TTribe is niet geschikt voor iedereen. Doe daarom de check! Kon jij de meeste hokjes aankruisen? Dan is de community waarschijnlijk een goede match bij jou.

 Checklist
☐ Ik ben een jonge vrouw (18-30) en ik wil mijn full potential bereiken.
☐ Ik ben gemotiveerd om dagelijks aan mijn dromen en doelen te werken.
☐ Ik heb zin om actief deel te nemen in de community en betrokken te zijn.
☐ Ik sta open voor nieuwe kennis en inzichten, ook al zijn ze in eerste instantie in strijd met mijn huidige overtuigingen.
☐ Ik zal alleen positieve vibes bijdragen aan de groep.
☐ Ik ben klaar om mijn huidige overtuigingen, gewoontes en resultaten te veranderen.
☐ Ik zal andere leden niet veroordelen of beoordelen.
☐ Ik zal andere leden helpen om te groeien wanneer ik kan.
☐ Ik zal andere leden aanmoedigen en motiveren.
☐ Ik wil supergraag onderdeel uitmaken van deze community. 
Om te bepalen of je ook echt een goede match blijkt te zijn, evalueren we jouw lidmaatschap twee weken nadat je je hebt aangemeld. Waarom? Omdat we willen dat de community een veilige en happy place is voor vrouwen die dagelijks willen groeien. Dat is alleen mogelijk wanneer elk lid de volle 100% geeft. Daarnaast is er veel waardevolle informatie beschikbaar in de groep. We willen dat graag met je delen, maar alleen als je er tijd en energie insteekt.

Richtlijnen

 Wees betrokken en doe actief mee
 Geef en ontvang
 Moedig aan en motiveer

 Deel je successen
 Help anderen om te groeien 
 Geloof in elke droom
 Connect met andere leden
 Geen negativiteit 
 Geen slachtofferrol 
 Geen toeschouwers 

 Geen oordelen

 Geen reclame of zelfpromotie

Boven alles is onze community een positieve en veilige plek om te groeien, te leren en like-minded vrouwen te ontmoeten!

JOIN DE TTRIBE

TOP