Daag jezelf uit: definieer jouw ultieme droomleven

Definieer-jouw-droomleven---Gids-naar-Succes---TORNADEAUX-Magazine---girlboss,-goals,-droomhuis,-mindset,-lifehack

‘Een droom is een doel met een deadline’ – de wijze woorden van Napoleon Hill slaan de spijker op zijn kop. Geen droomleven voor ogen betekent basically niks om naartoe te werken. En dat is zonde! Het resultaat daarvan is namelijk dat je settelt voor wat er op je pad komt, en daarmee niet leeft naar je full potential. Dit geldt voor jou als persoon, maar ook voor je bankrekening. Als je geen goals hebt wat betreft je inkomen, accepteer je elk uurloon dat je voldoende lijkt. Het is tijd om jouw dromen – en daarmee je doelen – te definiëren, zodat jij het maximale uit je leven zal halen op persoonlijk en financieel gebied. Challenge accepted?

Carrière & Geld

‘What is your favorite position?’ Lauren Conrad schakelde haar dirty mind uit, en beantwoordde die vraag als een echte girlboss: CEO. Nu jij! Zie jij jezelf rondhangen op je eigen kantoor binnen een topbedrijf, reis je werkend de wereld rond, of heb jij later een eigen bedrijf? Je carrière moet jouw droomleven financieren: hoe wilder (en duurder) jouw plannen voor later, hoe beter je moet nadenken over je carrière. Beschrijf voor jezelf zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw droomcarrière eruit ziet: van je functie en de uren die je draait, naar kantoorinrichting, branche en plaats waar je werkzaam bent. Enne… vergeet de nullen op je bankrekening niet! Hoeveel wil jij er?

Wonen & Familie

Droom jij van een megavilla ergens in de bergen in een zonovergoten paradijs? Of is jouw droomhuis een mooi appartement in hartje Amsterdam? Bedenk voor jezelf wat je écht graag wilt qua woonsituatie. Denk na over de ruimte die je wilt, de indeling en inrichting van het huis en de luxe die aanwezig moet zijn. Probeer het echt voor je te zien, alsof je er al woont: zo krijg je volledig beeld. Bedenk ook met wie je daar woont. Ben je getrouwd met de man van je dromen en rennen er een paar kids rond, woon je met je beste vriendin of juist lekker alleen? 

Vrije tijd & Sociale leven

Reizen, vrijwilligerswerk, sporten, shoppen… Wat doe jij met je vrije tijd in jouw droomleven? En misschien nog wel veel interessanter, hoeveel vrije tijd heb jij? Misschien weet je nog helemaal niet wat je gaat doen, en gebruik je de vrije tijd om je passie te ontdekken. En als je niet bezig bent met je eigen dingen, met wie breng je dan veel tijd door? Misschien met je enorme vriendengroep, waarmee je vaak op stap gaat. Of juist met maar een paar goede vriendinnen, waarmee jij de gekste dingen doet, zoals The Flossy Posse. Beschrijf tot in de details hoe jij wilt dat jouw leven eruit ziet wat betreft je vrije tijd en je sociale leven.

Look & Feels

Je dagelijks gelukkig en dolblij voelen, dat is de droom van elke vrouw. Maar wat maakt jou gelukkig? En hoe voelt het voor jou, om echt intens gelukkig te zijn? Probeer je in te beelden hoe je je voelt als je jouw droomleven leeft, en omschrijf het gevoel zo gedetailleerd mogelijk. Hoe jij je voelt in je lichaam en over jezelf, draagt enorm bij aan je geluk. Daarom speelt je uiterlijk ook een grote rol. Hoe zie jij eruit in jouw droomleven? Paradeer jij dagelijks rond in fashionable outfits, of hecht jij meer waarde aan hoe strak en fit jouw lichaam is?

Note: vergeet niet je antwoorden op te schrijven voor jezelf, en maak er eventueel een moodboard met passende en inspirerende beelden bij. Zo wordt je dagelijks gemotiveerd om je droomleven te realiseren. En houd in gedachten: je leven kan er nu heel anders uitzien dan het leven waar jij van droomt. En dat is juist goed, want dan heb je echt iets om naartoe te werken. Laat je huidige situatie je vooral niet weerhouden om groots te dromen en op te schrijven wat jij diep in je hart wilt.

Nu jij precies weet hoe jouw droomleven eruit ziet, heb je iets om naartoe te werken. Hoe je die grootse goals behaalt, vraag je? Dat vertellen we je binnenkort!


OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Volg TORNADEAUX Magazine op Facebook en Instagram


  • Comments

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP