7x waarom wimperextensions je leven makkelijker maken

7x waarom wimperextensions je leven makkelijker maken

Goedemorgen en hallo kleine oogjes… Vervelend wakker worden is dat, hè?! Als je van die slaperige ogen in de ochtend af wil, is de oplossing heel simpel: wimperextensions. Niet alleen krijg je supersprekende ogen van wimperextensions, het zorgt voor nog veel meer positiefs. Na zeven redenen nog niet overtuigd van deze make-up tip? Check dan het resultaat bij mij, de editor in chief.

Redenen

Wimperextensions maken je leven zoveel makkelijker en leuker, en hier is waarom:

 1. Je wordt wakker met je wimpers on fleek: doei kleine oogjes in de ochtend! #Iwokeuplikethis
 2. Opmaken in de ochtend kost je minder tijd, dat betekent dus iets langer blijven liggen.
 3. Rondlopen in de regen als een doorweekte panda is verleden tijd (in ieder geval het panda-gedeelte).
 4. Minuten lang wrijven om je waterproof mascara eraf te krijgen, ook die struggle zeg je gedag.
 5. Door je onweerstaanbare wimpers voel je je mooi en daarom zelfverzekerd: presentaties en belangrijke afspraken handel je als een echte girlboss.
 6. Volle en lange wimpers zijn daarnaast superverleidelijk. Je crush versieren? easypeasy!
 7. Je wordt opeens overspoeld met complimentjes over je (wimper)looks.

Resultaat

Tijd voor wat bewijs! Ik, de editor in chief, heb laatst voor het eerst wimperextensions laten zetten bij Studio Nina van Veluw. Het resultaat vond ik echt verbluffend, en nu nog steeds wanneer ik ’s ochtends in de spiegel kijk.

Mijn wimpers zien er supermooi en natuurlijk uit. Naast dat het me veel tijd scheelt in de ochtend, ziet m’n hele make-up look er door de extensions veel beter uit. En niet alleen mij valt het op, maar anderen ook: ik ontvang opeens megaveel complimentjes!

 


OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Volg TORNADEAUX Magazine op Facebook en Instagram


In samenwerking met Studio Nina van Veluw • Comments

 • avatar
  Esther Louwerse

  Een vriendin van mij heeft toevallig wimper extensions. Het enige nadeel eraan vind ik dat je al vrij snel de uitgroei ziet. Dit moet volgens mij om de vier weken worden ‘bijgevuld’ en dat kan toch behoorlijk duur worden. het resultaat vind ik erg mooi, begrijp me niet verkeerd maar de prijs houdt mij altijd tegen .

  • avatar
   Sanne

   Mocht je het wel een keer willen proberen: de winactie loopt nog tot zaterdag! Je maakt veel kans, er zijn tot nu toe 4 deelnemers.

 • avatar
  M

  Leer ik ook nog eens wat bij, leuk!

 • avatar
  Chantal

  Ja wimperextentioNs zijn het einde! Ik heb ze zelf al een tijdje niet meer. Misschien mort ik het toch weer eens gaan doen!

 • avatar
  Miss Mags

  Nog Nooit WIMPEREXTENSIONS Gehad. Het Geeft Inderdaad Wel Een Mooi Resultaat

 • avatar
  Daphne

  Ohh, wauw! Prachtige wimpers inderdaad. Dat wil ik ook al Heel lang, Maar ik Ben bang voor buikslapeN en de douche in je ogen..

 • avatar
  Sophie

  Sorry ik Ben geen Fan. Alhoewel ik het bij sommige meiden wel mooi vindt staan. Zoals bij jou ziet het er wel heel natuurlijk Uit. Dat vind ik wel mooi

 • avatar
  Johanna

  Wimperextentensions zijn echt mooi, zelf twijfel ik al een hele tijd of ik ze ook ga nemen. Mijn wimpers moet ik altijd krullen namelijk..

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP